Mindful yoga

Avslappende øvelser for kroppen
a

Få kontakt med kroppen og pusten

En yoga med rolige øvelser og hvor man kan få strukket på kroppen, og styrket kjernemuskulatur. En god og rolig treningsform.

Denne timen består av forsiktige tøyninger, styrke øvelser og balanseøvelser med oppmerksomhet på pusten. Du vil oppnå økt smidighet i musklene og føle på god avslapning for hele kroppen, inkludert hodet. Yoga med bevisst nærvær er en virkningsfull måte å utforske kroppen på og hjelpe den til å bli smidig og mer avslappet, sterkere, mer bevegelig og i bedre balanse.

Få kontakt med kroppen og pusten, og bli kjent med dine egne grenser. Opplev deg selv som en fullkommen helhet uansett din fysiske tilstand, likegyldig hvor god formen din er. Vi trener uten å fremtvinge noe. Vi øver oss på å akseptere kroppen slik den er her og nå.

Mindful yoga er en enestående form for mosjon og tar hele kroppen i bruk. Dette bedrer sirkulasjonen, og dermed letter transporten av næringsstoffer rundt i kroppen. Denne timen kan også gi deg økt smidighet i musklene, pusteøvelser og en god avslapning på slutten av timen. Avslapning reduserer stress og øker gode hormoner som serotonin (vårt lykkehormon) og endorfin (kroppens eget morfin).

Kurset ledes av Emma Raagaard som har en 3 års yogautdannelse, i tillegg er hun jordmor. Kurset kan passe for gravide, men kvinner i alle aldre er varmt velkommen til disse givende timene med Emma.

Starter opp Onsdag 23. August kl 16.00-17.00

Pris

1200,- for gruppe a´6 ganger. Drop in 250,-

Se kalenderen for neste kurs og meld deg på!